Eva Paridaens - Dier & gedrag

Opvang


Ben je op zoek naar een huiselijke opvang voor jouw dier?

Jouw dier wordt in ons gezin mee opgenomen en krijgt alle dagelijkse zorg dat het behoeft. Er wordt gewandeld, geknuffeld, gespeeld. Ook dieren met gedragsproblemen zijn welkom, we bekijken samen hoe we deze dieren zo goed mogelijk voorbereiden op een verblijf hier.

We beschikken over een ruime tuin die volledig omheind is. Opvang is niet de hoofdactiviteit, vandaar dat tijdig reserveren heel belangrijk is. Ik neem in het gezin maar enkele dieren tegelijk mee op omdat ik het belangrijk vind aan iedereen in huis genoeg aandacht te kunnen schenken.

Niets zo fijn als met een gerust hart jouw huisdier ergens te laten verblijven zodat je zelf van jouw vakantie of dagje / weekendje uit kan genieten. Tijdens het verblijf van jouw dier mag je altijd bellen of mailen. Ik neem regelmatig foto’s die ik tijdens het verblijf kan doorsturen, sowieso krijg je achteraf de foto’s.

Voor een verblijf maak ik graag afspraken die je hier kan terugvinden.

Foto's


Hieronder vind je enkele foto's van onze opvang.


Een beetje dollen in de tuin.


Samen uitrusten.


Gaan wandelen.


Oefenen op wenselijk gedrag, bvb gewenning aan trimtafel.


Of gewoon lekker verwend worden zoals thuis.

Alles is mogelijk


Voor sommige dieren is het meer gepast om in hun eigen leefomgeving te verblijven. Deze blijven dan beter thuis terwijl er op regelmatige tijdstippen iemand langskomt om het dier te verzorgen, eten te geven, te spelen, uit te laten, te knuffelen, ed. Dit kan ook, maar moet zeker op tijd gereserveerd worden. Neem zeker contact op, wanneer ik zelf niet in de mogelijkheid ben zal ik samen met jou zoeken naar een degelijke oplossing en indien nodig verwijs ik door naar collega’s die dezelfde visie hanteren.